
- To wydarzenie minęło.
Radosław Smolik: Omega-3 – ALA, EPA czy DHA? Wybór ma znaczenie (różnice)
26 stycznia @ 6:00 pm - 7:30 pm

Szanowni Państwo, zapraszamy Was bardzo serdecznie na szkolenie poświęcone morskim kwasom tłuszczowym DHA i EPA.
Pan Radosław Smolik Założyciel „Dietetyki opartej na faktach”, szkoleniowiec, autor wielu opartych na dowodach naukowych publikacji dotyczących żywienia, żywności i suplementacji opowie o różnicach między EPA i DHA, a także omówi dostępne dowody naukowe w zakresie wpływu EPA i DHA na różne aspekty zdrowotne (i nie tylko) – kiedy wydaje się, że większe znaczenie ma podaż EPA, a kiedy DHA (bo wiemy, że mogą mieć różny wpływ na różnych płaszczyznach). Ma to znaczenie chociażby z perspektywy wegańskich omega-3 (gdzie mamy znacznie więcej DHA, niż EPA).
Zapraszamy na bezpłatne Seminarium już wkrótce!
Kiedy: Czwartek, 26.01.2023 godzina 18:00
Koszt: Darmowy
Temat: Omega-3 – ALA, EPA czy DHA? Wybór ma znaczenie (różnice)
Prelegent: Radosław Smolik
Czas trwania: ok. 60 min minut plus runda pytań
Uwaga: Jeśli masz jakiekolwiek problemy, skontaktuj się z info@omega-norsan.pl